Maskinbutiken.nu

Gräsklippare

Från Stihl har vi ett brett sortiment av gräsklippare, Batteridrift, bensin, robotklippare eller åkergräsklippare. Från Stihl finns allt till den absolut bästa kvalitén!
Vi på maskinbutiken sträva hela tiden efter att ha ett brett utbud av Stihl's sortiment. Kom gärna in till butiken för att se hela utbudet eller för att prata om va som skulle passa just er bäst.

Robotklippare

Många drömmer om den perfekta gräsmattan. Med en robotklippare så kan man komma väldigt nära den drömmen. Stihl har tre olika modellserier, RMI4- , RMI5- och RMI6-serien för att passa alla typer av tomter. För den minsta tomten passar RMI 422 (800m2) och för tomter upp till 5000m2 så finns RMI 632PC.
Går ni i tankarna att skaffa en robotklippare och behöver hjälp, så är ni välkomna in till oss i butiken! Och vi utför även installationer om ni skulle vilja det!
Välkomna in till oss så kan vi berätta mer!

Pris från 9995 Kr

Batteridrift

Med batteridrift klipper du gräset snabbt och enkelt, utan avgaser, sladd eller bensinspill. Och betydligt mycket tystare än en bensindriven gräsklippare. Stihl har många olika varianter och olika egenskaper på sina gräsklippare och kan därför bli svårt att hitta den som är rätt för just dig och ditt behov. Vi hjälper er gärna och berättar mer när ni ska välja batteriklippare!

Från 3490 Kr

(Ink. batteri och laddare)

Bensindrift

Klassiska gräsklippare med bensindrift. Finns för alla behov. Olika motoreffekter, drift, uppsamlare, ready to start (Stihl's lättstart.) drift med steglös justering (Vario) eller en 3-hjulig modell för enkelt kunna styra runt buskar och träd.
Fundera du på vad som kan passa din tomt bäst så är ni välkomna in till oss i butiken så hjälper vi gärna er!

Från 3590 Kr

Åkergräsklippare

Åkergräsklippare från Stihl har en fantastiskt komfort och är lätta att manövrera och gör klippningen till ett nöje. Modern teknik och hög kvalité gör att man har en riktigt bra klippare i många år! Finns i flera utföranden för att passa alla tomter och behov. För mindre villatomter och upp till 10 000kvm
Bioklipp finns som tillval, även snöblad och trädgårdsvagn mm

Från 24 990kr

Tillbehör & Reservdelar

I butiken i Lyckeby hittar ni miljöbensin, hörselskydd, handskar och reservdelar. Det vi inte har hemma kan vi snabbt få hem från våra leverantörer. Något speciellt du söker är du välkommen att kontakta oss eller komma in till butiken!

Välkommen!