Maskinbutiken.nu

Mopeder och fyrhjulingar, ATV
Monztro

Viarelli Monztro är en premiumscooter med hög prestanda, en aggressivare design och mycket körglädje.

MONZTR är scootern för dig som värdesätter cool design och kräver tillgång till den senaste tekniken. MONZTR är en nyutvecklad modell med ett brett användningsområde och köregenskaper som ger säkerhet och trygghet användning. Automatväxellådan gör körningen enkel och de rejäla ventilerade bromsskivorna ger dig maximal trygghet. Med en modern motor får Monztro ett bra svar igenom hela sitt register.


Finns i färgen: Mattröd/Svart, Vit/svart och Titan/Svart


Motard

En modern klass-1 moped i supermotard utförande. Med "wave" , "up-side-down" dämpare och en rapp 2-takts motor tillsammans med stabilt chassi taget från sporthojsvärlden så är Motard en riktigt rolig och lätt hanterlig moped.RS50

Viarelli RS50 är en sportig scooter med en grym körupplevelse! En tuff led-display för hastighet och ett avklätt styre ger en riktigt "clean"-look. RS50 är i övrigt med sin helautomatiska CVT-låda en enkel moped att köra. Blandningen av det mer sportiga och körvänliga gör det till en moped för både nybörjare som mer van förare. Självklart har du elstart på Viarelli RS50!Matador

Med den senaste designen och modernaste tekniken är Matador, scootern för dig som inte nöjer dig med annat än det bästa. Förstärkt fjädring, senaste LED-tekniken, extra kraftiga bromsar, lättmetallfälgar och en mycket driftsäker motor med EFI (Electric Fuel Injection) insprutning är bara några av detaljer som gör att Matador blivit en av Sveriges mest sålda scootrar. Matador är ämnad för dig som söker prestanda och funktion!


Finns i färgerna Svart/Vit och Vit/Svart

Vincero

Helt nya Vincero är en elegant scooter utrustad med generösare yttermått. Den lämpar sig lika bra för citypendling som för långfärd. På en VINCERO sitter du bekvämt på en välvadderad sittdyna och den väl tilltagna kåpan skyddar benen för vind, kyla och vattenstänk och ett generöst förvaringsutrymmet under sadeln


 

Viarelli ATV 90cc

Denna fyrhjuling är utrustad med extra stora 7 tums hjul med mkt bra grepp och stabilitet, även ute i riktiga terrängen. Med elstart så är det bara till att trycka och köra. Reglerbar fartbegränsning och nödstopp så är barnen säkra.
Nödstoppen är perfekt när de yngre skall lära sig köra.

En 90 kubiks 4-taktsmotor på 5,4 hästkrafter och en helautomatisk växellåda medför tillräcklig kraft även för "de större"


Finns i färgen svart och Blå

MGB Delivery

En flakmoppe som drivs elektriskt! Tyst och miljövänligt! Perfekt för inomhusmiljöer och självklart utomhus! Tippbart flak på 950x1000mm. Finns med två motoralternativ 1x3000W eller 2x1500W. Och finns även i färgerna Svart, Röd och Blå.

Finns även tillbehör så som dragkroksfästen, "lastkorg" i aluminium och surrningsfästen.


Fyrhjulingar, ATV

Från Viarelli finns det fyrhjulingar från 90cc till 250cc. Även en modell på 200cc som är mc-registrerad.

Lek- eller arbetsfordon. Prisvärda maskiner från Viarelli.

Kom in till Butiken för ser vårat utbud. Välkommen!
Tillbehör och Reservdelar.

I vår butik i Lyckeby hittar ni hjälmar, lås, oljor och reservdelar till mopeder och fyrhjulingar. Oavsett märken. Vi sträva hela tiden att få så brett sortiment som möjligt så kom gärna in till oss!